Friidrettstrening for barn 8-11 år

Postet av Magne Martinus Bergslid den 19. Aug 2023

Namsen Friidrettsforening har nå etablert et tilbud om friidrettstrening for barn i alderen 8-11 år. Treningene foregår i Kleppen mandager kl 17-18. Disse ledes av Nina Jeanett Kristoffersen, som har lang erfaring fra BFG Fana (stor friidrettsklubb i Bergen) både som aktiv og som trener. Treningene vil være utover høsten, og fra siste halvdel av oktober vil de bli flyttet til løpestripe/flerbrukshall i Namsoshallen. Disse treningene vil også bli på mandager. 

Treningene vil bli en del lekbasert, men det vil også bli lagt vekt på at deltakerne skal få prøve seg på mange av de ulike friidrettsøvelsene, og få instruksjon i disse. 

Friidrett er ikke bare en idrett, men svært mange. Det er derfor mange muligheter for å prøve ulike øvelser, slik at man kan finne ut hva man har lyst til å drive med på sikt. 

Det er ikke nødvendig å melde seg inn i Namsen FIF for å prøve ut dette tilbudet, men for de som ønsker å fortsette over tid er medlemskontingent 300 kr pr år. Dette dekker også startkontingent i NA-karusselstevner, som er det mest aktuelle stevnetilbudet for denne aldersgruppen. 

Det er kanskje ikke så mange deltakere på Tirsdagsstevnene som enda har nådd aktuell alder, men de kan kanskje ha eldre søsken som kan være interessert. 

Hvis noen er interessert i å prøve seg i konkurranse allerede, skal Namsen FIF arrangere Namdalslekene i Kleppen søndag 10/9. Øvelser er 60 m, lengde og liten ball 8-10 år, 60 m, 600 m, lengde, høyde, kule, spyd for 11 år. Påmelding skjer gjennom Isonen (søk på Namdalslekene), men har dere problemer med dette kan dere kontakte Stein Landsem på 975 71 949, e-post stein.landsem@gmail.com. Dere kan melde dere på som medlemmer i Namsen FIF selv om dere enda ikke er innmeldt i klubben. 

Ved spørsmål kan det sendes mail til svein.ruud@ntebb.no, evt. tas kontakt på 911 62 535. 

Med hilsen
Svein Ruud, leder Namsen FIF


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.